www.flat4free.com forum index
Home Pagina  •  Forum  •  Advertenties  •  Garage  •  Profiel  •  FAQ  •  Zoeken  •  Gebruikerslijst  •  Kaart  •  Kalender  •  Privé berichten  •  Inloggen    • Registreer
Het is nu Za Apr 27, 2024 10:18 pm
TWA Ground Zero III
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3
 
Plaats nieuw bericht   Plaats reactie    www.flat4free.com forum index -> Binnenland Delen:
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
jdr




Geregistreerd op: 4-1-2007
Berichten: 143
Woonplaats: oost- vlaanderen

BerichtGeplaatst: Za Aug 25, 2012 7:13 am    Onderwerp: Reageer met quote

Waar gaat deze juist door?
Naar boven
Offline Persoonlijk Foto Album Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Ads
TheChosenOne




Geregistreerd op: 8-6-2010
Berichten: 45

BerichtGeplaatst: Za Aug 25, 2012 11:44 am    Onderwerp: Reageer met quote

@JDR: op het marktplein van Sint-Lievens-Houtem

zie www.ground-zero.be voor GPS gegevens

OPGELET:
Aan iedereen die langskomt naar TWA Ground Zero III:
Gelieve Afrit ERPE-MERE te nemen op de snelweg, en de bordjes te volgen richting lichten in Herzele, en vandaar rechts naar Sint-Lievens-Houtem (overal bordjes)
In Wetteren zijn ze aan het werken, en is dus uiterst af te raden voor lage wagens!
Vanaf de Dijcker zullen ook pijlen staan richting het marktplein.
Naar boven
Offline Persoonlijk Foto Album Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Ads
ViNDieSeL




Geregistreerd op: 6-11-2005
Berichten: 13

BerichtGeplaatst: Za Aug 25, 2012 5:26 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Naar boven
Offline Persoonlijk Foto Album Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Ads
TheChosenOne




Geregistreerd op: 8-6-2010
Berichten: 45

BerichtGeplaatst: Ma Aug 27, 2012 8:57 am    Onderwerp: Reageer met quote

eindelijk online geraakt,

Eerst en vooral bedankt aan al onze medewerkers om hun beste beentje voor te zetten, en de moed erin te houden vooral na uren regen in de vroege voormiddag. De moed zakt je soms in de schoenen als je om 06.30u 's morgens al doorweerkt zijt, en er niet echt beterschap in de lucht te zien is.

Het marktplein was voor ons allemaal na 2 jaar afwezigheid terug wennen. Het is totaal anders als de Dijcker, en het liep in't begin hier en daar nog stroef. Onze excuses voor eventuele kleine foutjes.
Vooral het politie-reglement was niet 100% opgesteld zodat toevallige passanten soms het meetingterrein konden oprijden met hun standaard renault scenics en meriva's Smile

Maar natuurlijk willen wij een hartelijke dank aan al de mensen die ondanks het slechte weer toch de moed bij elkaar geraapt hebben om in de regen te vertrekken naar onze meeting. Ik ben ervan overtuigd dat we makkelijk 100-150 auto's meer hadden gehad, zozeer dat ik ervan overtuigd ben dat niet veel andere meeting in Belgiƫ bij dit weer om en bij de 300 wagens heeft zien passeren aan de inkom. Vooral ook de verandering van locatie is niet in ons voordeel geweest, daar danken wij het ABVV voor.
Zonder jullie is onze meeting, geen TWA-meeting, dus bedankt aan iedereen! Djs, bezoekers, deelnemers, THANKS!

Veel sportwagens en oldtimers die we hadden uitgenodigd, of tuners die van ver dienden te komen, gaven verstek door het slechte weer. Begrijpelijk, maar eigenlijk niet nodig, want rond 13.30-14u werd het weer alleen maar beter, en tegen 17u was mijn neus al verbrand. Het Belgische weer, t'is toch een raar beestje hoor.

De Car-Balance was een succes, en amusementswaarde den top! In't begin klonk het "dat is niet te doen man", maar toch, wist de winnaar 15.5 seconden zijn evenwicht 15.5 seconden zijn evenwicht te houden. Proficiat daarvoor!

De Airridebattle was een beetje een gok. Wij hebben moeten smeken voor inschrijvingen, en er dan toch 3 gevonden. Al denk ik toch dat de grote kalibers in deze discipline waren thuisgebleven, maar de trend is gezet, volgend jaar zal er wat meer vat en compressorgeweld te zien zijn... Toch heeft de airpassat verdiend gewonnen.

Onze meeting wordt gecovered in de volgende GR8, en zal hoogst wss ook in enkele Engelse mags te zien zijn dankzij onze Tony Matthews. Hij was onder de indruk van de scene en pikte er enkele deelnemers uit voor een private shoot.
Dus hou zijn FB in de gaten: http://www.facebook.com/search/results.php?q=gac&init=quick&tas=search_preload&search_first_focus=1346047911316#!/gac.carmen

Verder willen wij melden dat de mooiste foto's van onze meeting kunnen gepost worden op onze FB pagina: TWA GROUND ZERO III
Binnen 14 dagen loten wij een prijs weg voor de mooiste foto die dag!

er staan hier en daar al foto's online voor de geinteresseerden
http://www.facebook.com/#!/Unicornpics

*
Ik wou nog even reply'en op de club die amok maakte aan de ingang omdat ze werden geweigerd. Wij zijn geen dikkenekken zoals jullie zelf aanhaalden, maar proberen wel naar een bepaald niveau te streven op onze meeting. Als je met een honda civic, bumpers in de grondverf, motorkap in ander kleur probeert binnen te geraken...sorry, volgend jaar alles gespoten en als je het dan niet met een spuitbus gedaan hebt mag je mss wel binnen. De mogelijkheid was er om op voorhand om je aan te melden, en om dus tijdig te weten of je binnenkon of niet.
Wij hebben een groot aantal wagens geweigerd, maar dus met reden. Wij doen dit niet voor ons plezier, want wij verliezen telkens entreegeld hierdoor. Maar wij blijven achter het idee dat dit onze meeting ten goede komt.

greetings

TCO
Naar boven
Offline Persoonlijk Foto Album Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Ads
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Plaats reactie    www.flat4free.com forum index -> Binnenland Tijden zijn in GMT + 1 uur
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3
Pagina 3 van 3

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Je mag geen attachments plaatsen in dit forum
Je mag bestanden downloaden in dir forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group