www.flat4free.com forum index
Home Pagina  •  Forum  •  Advertenties  •  Garage  •  Profiel  •  FAQ  •  Zoeken  •  Gebruikerslijst  •  Kaart  •  Kalender  •  Privé berichten  •  Inloggen    • Registreer
Het is nu Do Mrt 28, 2024 9:38 am
[Bugpeople.nl] Volksworld 2014

 
Plaats nieuw bericht   Plaats reactie    www.flat4free.com forum index -> Reisverslagen Delen:
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
LosCreepers
Flat4Free Stamgast
Flat4Free Stamgast


Leeftijd: 35
Geregistreerd op: 13-5-2007
Berichten: 294
Woonplaats: Rotterdam

BerichtGeplaatst: Wo Apr 09, 2014 2:14 pm    Onderwerp: [Bugpeople.nl] Volksworld 2014 Reageer met quote

Vrijdagochtend 28 maart 2014, 5:00u. De wekker gaat, het is tijd om naar de Bugpeople HQ te gaan om de auto’s uit te laten. Dit weekend is Volksworld 2014 in Esher, Engeland. De ferry vanaf Calais gaat om 11:00u, we dienen op zijn minst een uur eerder aanwezig te zijn om in te checken. Om 5:45u verzamelen, laatste spullen in de auto mikken, voltanken en gas op de lolly.

Vier uurtjes kachelen later kwamen we aan in Calais, onderweg alleen een gaskabel losgeschoten, maar verder geen enkel probleem. Alle vier de auto’s houden zich goed! Heerlijk in het ochtendzonnetje gereden, halverwege gingen de ragtops en de raampjes open.

Bij de ferry aangekomen hebben we gevraagd of we met de lage auto’s op het benedendek mochten staan. Blijkbaar moet je dat vooraf aangeven, want heeft wel iets van problemen opgeleverd. Uiteindelijk tussen de vrachtauto’s onderdeks gestaan en om ongeveer 12:00u lokale tijd konden we onze trip weer voortzetten op Engelse bodem.

Esher ligt binnen de ring van London, waar het ’s middags blijkbaar vrij druk is! Na wat file hebben we de spullen in het hotel gedumpt en zijn we richting de show gereden. Hier hebben we om 16:00u de auto’s neergezet op de clubstand, die we maanden geleden al hebben toegewezen gekregen via de email.

Rondje gelopen op de show die nog heftig in opbouw was en daarna met onze Engelse homeboys van DTA (http://www.dtavw.com) het dorpje in gegaan om te eten en de lokale pub te bezoeken. Goed gelachen, lekker gegeten en gedronken, maar het vroege opstaan en de hele dag in de auto zitten deed ons vroeger dan we hoopten de das om. Met de taxi terug naar het hotel gegaan om op tijd onder de wol te gaan.

Zaterdagchtend ontbeten in het hotel en om een uur of 10 weer aanwezig op de show. Enorme happening, gigantische opkomst qua mensen, prachtige auto’s, veel gezelligheid en vooral… super weer! We hebben een mooie plaats gekregen qua clubstand, lekker in de zon, mooie ruimte voor onze vier auto’s. Swapmeet, show&shine auto’s, mega opkomst aan spijlbussen, Porsche’s en exclusieve modellen. Vijftienduizend man bezoekers per dag…

Na een dagje in ons tshirt bakken in de zon, skidplates verkopen, bier drinken en socializen met Jan en alleman zijn we weer het dorpje in gegaan voor diner. Na het diner in de Bear Pub, vergezeld door meer bier, zijn we richting de CoolFlo party gelopen. Dit viel ons stiekem zelf een beetje tegen, maar we hebben ons toch goed vermaakt met de extreem slechte muziek, wederom met dank aan alle debiele Engelsen van DTA.

Zondagochtend lekker uitgebrakt in het hotel, stevig Engels ontbijt gescoord bij de breakfast toko om de hoek en weer met de taxi richting de show. Wederom een heerlijk dagje, iets minder zon, maar on-Engels warm! Die namiddag was de show afgelopen en waren we dismissed van het terrein. De DTA posse moest weer richting het noorden, regio Birmingham, maar een deel is eerst met ons meegereden richting de binnenstad van London.

Hier hebben we wat toffe foto’s geschoten maar elkaar ook vaak kwijt geraakt! Na de Westminister, de Tunnel, Bigben zijn we via Buckingham Palace gereden waar we elkaar gedag hebben gezegd. Het was inmiddels 21:00u, zij moesten nog naar Birmingham en wij weer terug naar het hotel, de volgende ochtend zou weer een vroegertje worden voor ons om de ferry te halen. Na wat gegeten te hebben bij de lokale Thai met erg heet eten was het nog ongeveer 40 minuten terug naar het hotel.

Maandagochtend weer om 6:00u in de auto om weer om 9:15u uiterlijk bij de ferry te zijn. Ruim op tijd vertrokken, onderweg even koffie en ontbijt gescoord om daarna weer in de zon onze weg te vervolgen. Kleine ruzie ontstaan bij de ferry die ons ineens extra liet betalen voor de plaatsen benedendeks, maar dat is allemaal goed gekomen. In Calais weer de brommers gestart en richting België gereden, kleine pitstop langs de snelweg voor de lunch, wat oponthoud bij Antwerpen maar uiteindelijk om 16:30u weer bij de Bugpeople HQ aangekomen.

Drie nachten in een goedkoop hotel: 45€
Retourticket Calais-Dover: 67,50€
1100km zonder enig probleem met vier platte Volkswagens met je homeboys: priceless

Meer foto’s; http://www.facebook.com/bugpeoplenl
















































_________________


Naar boven
Offline Persoonlijk Foto Album Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage Ads
nielsraket
Flat4Free Rakker
Flat4Free Rakker


Leeftijd: 44
Geregistreerd op: 2-1-2012
Berichten: 204
Woonplaats: Dendermonde

BerichtGeplaatst: Za Apr 19, 2014 9:18 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Mooie foto's Wink
_________________
if you want to live you need air(cooling)!!

http://www.flat4free.be/forum/viewtopic.php?t=90725
Naar boven
Offline Persoonlijk Foto Album Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Ads
FrankBus
Flat4Free Junkie
Flat4Free Junkie


Leeftijd: 90
Geregistreerd op: 29-6-2008
Berichten: 2292
Woonplaats: Heusden-Zolder

BerichtGeplaatst: Do Mei 01, 2014 9:47 am    Onderwerp: Reageer met quote

Echt knappe foto's !
_________________
Mistabuzdriver
T2a'68 Sold
Spaar '75
T1 ' 58
Naar boven
Offline Persoonlijk Foto Album Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Ads
Lnnrt
Flat4Free Stamgast
Flat4Free Stamgast


Leeftijd: 32
Geregistreerd op: 6-2-2014
Berichten: 279
Woonplaats: Hechtel

BerichtGeplaatst: Wo Sep 10, 2014 7:39 am    Onderwerp: Reageer met quote

Is dat toch goed te doen met de ferry met een verlaagde kever?
Lijkt met ook wel is een keer leuk om tot daar te rijden met mijne. Kwestie van eens iets anders te zien!

Verder een tof verslag!

_________________
#AircooledJunkies
Naar boven
Offline Persoonlijk Foto Album Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Ads
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Plaats reactie    www.flat4free.com forum index -> Reisverslagen Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Je mag geen attachments plaatsen in dit forum
Je mag geen bestanden downloaden in die forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group